DVE GIMNAZIJKI OB ENEM GIMNAZIJCU V PODGORJU

Ok, tole je pa zgodba, spet sicer iz pubertetniških let, a mi jo po mojem premišljenem mnenju lahko zavida velik del sveta, vsekakor pa cel živeči moški svet. Zato ni nič narobe, če jo obelodanim celo debelo desetletje in pol kasneje. Se mi pač zdi, da vsaj po njej izstopam iz seksualnega sivega povprečja. Zgodbo mi lahko zavida svet, kakor seveda jaz zavidam tistim, ki to, kar sem jaz doslej doživel le enkrat v življenju, doživijo večkrat. Namreč, seks v troje z dvema, kot se je na koncu lepo izkazalo, hudo divjima bejbama.

Priznam, že na začetku priznam, grešil sem, saj sem se do tega uspeha, do te najbolj cenjene trofeje v moškem svetu, prebil z grdo prevaro. Toda ko je bila prevara razkrita, ni bil nihče jezen, žalosten ali užaljen. Torej kakšne resne škode ni, predvsem pa sem po tem tako zelo hlepel in hlepel sem še posebej po tem, da bi dobil skupaj prav ti dve punci, da sem bil pripravljen zato odločno poteptati vse veljavne družbene norme, ki bi mi stopale na pot do cilja. In nekaj sem jih tudi res poteptal. Jebeš norme, sem si rekel, tak seks je nad vsako normo. Vzrok grdi prevari, grdi pod narekovaji, je bil v tem, da nisem poznal druge poti, kako nas dobiti skupaj, kakor možnost, da sem prvi bejbi rekel, da imam prijateljico, s katero se imava kar rada, a da je, kakor mi je zaupala, zaljubljena tudi v njo ter bi bila vesela, če bi se kar skupaj lahko kdaj srečali, meni pa si, kar itak že veš, tudi zelo všeč, sem ji še rekel. Skoraj obratno zgodbo sem povedal drugi, čeprav je bilo tej že kristalno jasno, da sem nanjo nor, ker je to, če ne drugače, občasno začutila v svoji muci. Opazil sem tudi, da eni in drugi zelo gode vest o tem, da je sta si vizualno in tudi sicer, sem pač kar napletel nekaj, zelo všeč. Jaz sem obe v tistem času, bil sem tedaj že v četrtem letniku, poznal dokaj dobro, kolikor seveda lahko nekoga v tem obdobju življenja, ko se vse dnevno spreminja, sploh v resnici poznaš. Obe sta eno leto mlajši od mene, a pravi seks bombi, vsekakor prvovrstni gimnazijski mrhi. Vse na njiju je bilo super in kot se za gimnazijke spodobi, in kar imam pri ženskah itak še posebej rad, sta bili tudi ustrezno oziroma ravno prav odštekani v svojih glavah. Z obema sem se že lepo imel, z vsako posebej seveda. Oni dve pa sta se bolj ali manj poznali le na videz, saj se, kakor sem čutil, nista ravno najbolje prenesli, ker sta si, menim, da je naslednje bil temeljni vzrok, največkrat konkurirali pri istih žrebcih. Smo vendarle majhna skupnost, pa se zato bejbe, posebej v mladih letih, ko iščejo meso nekako zgolj v svoji starostni kategoriji in še dokaj blizu doma, hitro znajdejo v prepiru za isti kos lokalnega moškega mesa. Kakor koli, obe visoko vrednotita lepo, sta tudi malce odštekani, tudi precej inteligentni, no, bili sta, zdaj ne vem, kaj je z njima, in ker imata torej obe hudo dober videz, se mi je svitalo, da sta si v resnici všeč, sovražita pa se le na površju. Klasika.

Razmerje med nami tremi sem torej dobro evidentiral in valoriziral, načrt sem imel tvegan, a kot se je kasneje izkazalo očitno dovolj dober, in na koncu je na srečo bil plod mojih ekspertiz in nasploh psihofizičnih naporov velik uspeh.

Bil sem kot v transu več dni zapored, namreč že preden se je stvar sploh dejansko zgodila. Res, tedaj sem bil pa povsem v transu, ekstatičen. Ker je bilo od srečne novice, da smo vsi za, pa do dne tega veličastnega seksa predvidenih nekaj dni premora, sem se tedaj, spomnim se, zelo bal, da ne bo šlo kaj narobe. Saj se menda razume zakaj? Ženske v sebi stalno nekaj premlevajo in tuhtajo, se veliko sprašujejo, in plod tega njihovega početja je žal včasih lahko usoden za moško srečo. Zato sem bil v onih dneh do njiju nekako posebej pozoren, ustrežljiv, prijazen in nasploh super. Vzdržalo je. Počutil sem se kot car.

Ko sem že ravno pri teh prevarah, naj povem, da prav v aktualnem času zopet razmišljam o prav enaki metodi, da bi točno tak srečni dogodek lahko ponovil. Le da bi tokrat metodo uporabil na drugih dveh mačkah, namreč na moji rdečelaski in na frizerki, na starejših mrhicah torej. Kolikor njiju poznam, frizerko resda slabše, a jebi ga, bom pač malo tvegal, jima ideja morda ne bi bila tuja. Še študiram, kako točno se bom tega lotil. Morda pa ju enkrat enostavno povabim na večerjo, obe naenkrat, in jima direktno, povsem odkrito povem, kaj bi jaz srčno rad, ter ju vprašam, če je kakšna možnost, da bi si tudi oni zaželeli prav enako. Pa kar bo, pač bo.
Ampak vrnimo se v preteklost.

Pravzaprav ne. Ne da se mi več pisati. Bomo kdaj drugič nadaljevali. Tule bom kar končal. Enkrat naslednjič pa torej o tem, kar se je dogajalo, ko smo se mi trije znašli skupaj …

 • Share/Bookmark


3 komentarjev

 1. usodna.privlacnost, dne 5.11.2007

  Spomini so lepa stvar. Tešijo te v samotnih nočeh in izvabljajo nasmešek na obraz, kadar ti gre res vse narobe. Vsak od nas ima gotovo polno malho spominov, samo pobrskati je treba dovolj globoko.
  Bila je sestrina prijateljica, zato sem jo večkrat videl pri nas a nikoli mi ni srce bilo hitreje zaradi tega. Iz cerkvene, skoraj ortodoksne družine, vzgojena v strahu do Boga, zato so bila vsa dejanja v stilu osvajanja punce že v naprej obsojena na neuspeh. Tako sem mislil jaz. A naključje je hotelo, da je vedno pogosteje zahajala k nam, vedno več sva tičala skupaj. Vranje črni lasje so ji obkrožali obraz, ki je bil skoraj preveč bled za kmečko punco vajeno dela na zraku. Oči so hudomušno streljale strele, nos in ustnice pa so bile ustvarjene za naslado! Nikoli ne bom pozabil kolesark, ki so bolj razkrivale obline in obljubljale nebesa, če se mi bi le uspelo prebiti do kraja izvirnega greha. In tisti večer sem se odločil tvegati. Dovolj sem imel vic – nebesa ali pekel, kar bo pač bo!
  Pod famozno brajdo ob kamniti mizi (bog ve, koliko mojih prednikov je bilo tam že spočetih) sva čakala na noč. Blebetala sva neumnosti. Stavil sem na vse in ji začel čestitati menda za dan AFŽ. Dva cmoka na lica in enega na ustnice. Ki so bile seveda neprodušno zaprte. Z jezikom sem spet in spet poizkušal prodreti v njena usta a mi ni uspelo. Smejala se je in se mi izmikala. Sem ji razlagal, da to ni nič takšnega, da roka še ne naredi otroka, da je prvi poljub najtežji a najlepši… Strokovnjak in samouk v sexualnem življenju (nekaj porničev in priložnostni mehkoerotični filmi ) sem ji razlagal tehniko zalizovanja in v svoji silni vnemi skoraj pozabil, da sem tudi sam silno neuk v teh stvareh. A v vasi sem imel renome dobrega fukača (hvala, kdor je to resnico o devičniku širil okrog), zato nisem smel odnehati. A bolj sem se trudil, da bi najina jezika zaplesala lambado, bolj se je branila in stiskala ustnici. Med pavzami pa se mi je s slonokoščenimi zobmi smejala. A bežala ni!
  Obrnila se je na klopi, držal sem jo v objemu, sedela mi je v naročju. Krasen položaj za raziskovanje ženskega telesa! V vseh porničih sem to že videl. Ljubkoval sem ji vrat in ji z roko šaril po bujnem oprsju. Zlezel sem pod pleten raztegnjen pulover in kar naenkrat božal njeni »B« košarici. Preselil sem se na hrbet in kar nekaj časa porabil, da sem vse skupaj odpel… Sem se kar tresel, ker tako daleč še nikoli nisem bil. Z rokami nazaj na delo in tam, kjer je prej moderc skrival zaklade, ni bilo med mojimi prsti in njeno kožo več ničesar. Bradavice so se napele, sam pa sem začel že globoko dihati. Obšla me je prijetna misel in že je desnica začela sladko potovanje na jug, v njeno mednožje. Vsak čas sem pričakoval, da me bo mahnila po licu. Potoval sem mimo popka, mimo roba kolesark, pod robom hlačk, do njene deviške frizure in globoko v njen vrtiček… Sploh me ni ustavila. Gnetel sem njeno dojko, z drugo roko pa šaril spodaj in mrzlično iskal gumb, saj sem bil prvič v takšnem položaju! Panika! Adrenalin je povzročil, da sem kar drhtel, pa tudi ona je kaj kmalu začela drhteti in globoko dihati. Čez čas, ko se mi je nekako zdelo, da je bila vsaj približno zadovoljena, sem roke vzel spet nazaj in tudi njej se je že mudilo. Lupčka na hermetično zaprte ustnice, pa je šla.
  Sam sem pa obsedel pod mojo brajdo in poskušal razumeti žensko: delaj mi vse, dovolim ti šariti po moji notranjosti, po najbolj intimnih delih ampak zalizal me pa ne boš! Jaz že nisem lahka ženska! Razumete to?

 2. bosty, dne 13.12.2007

  Jaz ne vem, kaj sploh to pišeš… Kaj še ne veš, da se danes samo še fuka naokoli… Punce stare 13 let izgubljajo nedolžnost, poleti zvečer hodiš po gozdu pa vidiš, ko se dva fukata, greš spat pa slišiš sosedo, ko vzdihuje, koliko je varanja med zakonci… Ti si vsaj 150let nazaj… bodi!:(

  Danes fukat ni problem dobiti, težje je punco in ženo, ki te bo spremjlala skozi življene, te podpirala in ljubilaa..

  LP

 3. Rajc, dne 17.12.2007

  Kolega, bosty!

  Hvala za pismo, ampak ti si morda še bolj za časom. Stvari, ki jih popisuješ, je opisoval že recimo Janez Trdina. Le vzemi v roke njegove etnološke zapise o dolenjcih in njihovih mladostnih fukaških izkušnjah. Skratka, to o čemer ti govoriš kot nečem, kar je le stanje aktualnega duha, je vsaj tu doma že dolga desetletja. Ne le, da mlade punce zgodaj izgubljajo nedolžnost, ampak imajo mnogo prezgodaj tudi že otroke. Vsaj nekatere. A vse to me res ne odvrača od tega, da bi še naprej popisoval dogodke in občutke. Pa četudi sem anahron.

  Rajc

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !