MASTURBACIJA NA UKAZ

Glede frizerke še vedno nič novega. Nisem je poklical, pa tudi po kakšnem srečnem naključju je ne srečam. Se imava pa zato z mojo rdečelasko lepo in zanimivo. Predvčerajšnjim sem jo poklical, da naj dan za tem pride do mene, ker si je neizmerno želim. Res sem si zelo želel njene družbe. In seksa. Dopoldan naj pride, sem ji rekel. Bila je navdušena in je zato takoj vzela kar dopust. Jaz pa sem itak na dopustu te dni. Dopoldan je tako mirno pri nas na vasi, da je lepo ta mir živeti z njo.
 
Prišla je zgodaj. Že ob sedmih. Najbrž je šla od doma, kot bi šla v službo. Bila je zelo lepo oblečena. Takoj sva šla v posteljo in objeta ležala kakšni dve uri. V cd sem vtaknil Springsteena. Bruca, kakopak. Ne česar koli, ampak sem nastavil Secret Garden in Human Touch.Tema dvema podleže. Je še nekaj takih. Tudi Marylin Manson s priredbo Tainted Love je včasih ravno pravšnji. Ko gre zares! In kar na repeat sem dal, da sta se vrtela in vrtela in vrtela. Tudi meni sta všeč ti pesmi.
Gledala sva se, malo sva pa gledala skozi okno proti mestu. V spalnici imam veliko, panoramsko okno, ki nudi neoviran pogled daleč naprej po s soncem lepo obsijani novomeški pokrajini. Posebej atraktivno je ob nevihtah, ko se ponoči bliska vsenaokrog. In pila sva rumeni muškat. Tudi to je najina skupna sladka ljubezen.

Rdečelasko sem vprašal, če ima kak načrt za danes ali se namerava prepustiti mojemu peklenskemu planu. Je rekla, da bo kar po njenem. Ostala bova v hiši, pila rumeni muškat, predvsem pa se bova malo igrala, je zapovedala. Jaz mojo rdečelasko ubogam. Kako se bova pa igrala, muci? Mucek, je rekla, danes bova pa masturbirala. Hkrati. Jaz in ti. Vsak zase. Eden ob drugem. Drkal si ga boš kot usekan. Ampak, mucka, sem rekel, jaz bi raje tebe dobil v svoje močne delavske roke. Danes boš svoje od tvojih umazanih misli umazane roke kar ob sebi držal, je bila odločna. Pozna me, mrha rdeča, kot svoj žep.

Je rekla, da naj v cd vržem Verdija. Za spremembo. Requiem. Res sprememba. Pizda, imaš pa smisel za humor, sem ji rekel. Le ostro je pogledala. Vse je bilo jasno. Če tako hoče, pač tako hoče. Saj je ta muzika sicer seveda povsem dobra, sem se tolažil, le motiv za njen nastanek ne vem, če je primeren, ko pa imam ob sebi njo, ki je polna življenja.

In potem je začela. Sama. V postelji. Povsem gola. Vzela je še neko kremo in si jo razmazala. Z rokama si je najprej božala joške. Nežno in počasi. Malo je stisnila in zavila svoje lepe bradavičke in se božala naprej. Zadovoljno, a še tiho je stokala. Potem se je prijemala za stegna, šla je z rokama na notranjo stran in proti muci. Samo prešla jo je ter nadaljevala preko trebuha nazaj do joškov. Detel mi je že kar lepo stopil, pa se ga seveda ob tej lepoti poleg mene še niti dotaknil nisem. Uživala je v pogledu na mojo vzburjenost in na moj posvečen pogled njenemu masturbiranju. Vseskozi me je skušala gledati v oči. Z eno roko si je šla nato do muce. In je malo pobrenkala. Ji je takoj močno prišlo. Kriknila je. Z roko je spreminjala ritem, malo je počela počasi, pa hitro, pa počasi, pa hitro in tako naprej. Ko je okoli ščegetavčka masirala pospešeno, ji je tudi najmočneje prihajalo. Zamenjala je položaj in se postavila na vse štiri. Z eno roko se je podpirala, nogi je dala nekoliko narazen, z drugo roko pa si je obdelovala muco. Na vsake toliko si je obliznila prste. Meni jih ni ponudila. Pa bi še kako rad polizal. Uživala je. Nato si je šla s prstom v danko in kar krepko porinila noter. Najprej kazalec, nato sredinec in tudi prstanec. Ob vsakem je zastokala, ker je s prstom tudi malo zavrtela po danki. Dvignila se je s trupom. Ostala je na kolenih in si božala rit ter boke. Vseskozi se je postavljala tako, da mi je nudila lep pogled na svoje početje. Jaz sem si ga pa ob tem tudi že začel drkati. Ni šlo drugače. Energijo je bilo treba sprostiti. Začel sem počasi, nežno, previdno, z občutkom, ker pač nisem hotel, da mi prehitro pride. Ob njej mi lahko špricne mimogrede. Detel je zlagoma pridobival na velikosti. A najbrž ne toliko od moje roke, kot od pogleda na mojo samozadovoljno rdečelasko, ki se je prav umetniško obdelovala.

Mislim, da je pogled na žensko, ki masturbira, najlepši prizor, kar jih lahko doživim. Gaudijeva arhitektura, Leopardijeva poezija, Modiglijanijeva platna, Rodinovi kipi, miss sveta, vse se skrije pred takim prizorom. Nič na svetu ni konkurenčnega pogledu na žensko, ki predano masturbira. Nič ni lepšega za oči, nič ni lepšega za uho. A moja rdečelaska je zraven še tako lepo dišala.

Da bi žensko v takem položaju doživel, sem sanjal že od zgodnjih pubertetniških let. Morda že celo prej, pa se tega ne spomnim. A sem to prvič doživel šele proti koncu mojih pubertetniških let. V amaterski izvedbi sprva. Tole, kar je počela moja rdečelaska, je seveda A kategorija. Bila je super. S svojimi nežnimi rokami se je znala odlično zadovoljiti. Potihem sem se spraševal, če bi jaz ta posel mogel opraviti bolje. Kakor koli, zdi se mi, da ji je bilo najlepše, ko je spet ležala na hrbtu in si z levo roko dražila prsi, že prav grobo si jih je drgnila, z desno roko pa je pospešeno zadovoljevala muco. Brenkala je. Saj veste, kot bi igral kitaro s trzalico. Ščegetavček je bil čisto razburjen. Meni pa je prišlo, ko je ob divjem stokanju tako prekleto lepo zvijale te svoje boke levo in desno in zelo gor in dol. Pogled za bogove. Ni mi ravno orkansko špricnil, sem pa zato doživel orkanski orgazem. Kar zameglilo se mi je. To je možno samo ob njej. Ob teh njenih rdečih laseh.
Na koncu mi je vendarle privoščila nekaj dotika. Polizala je namreč vso spermo z mene, zraven pa me je še nekajkrat poljubila po kurcu. Detel je bil vesel, čeprav ni več trdno stal. Je bil že zdelan.

Stuširala sva se. Tudi to začuda tokrat kar vsak zase. Je zahtevala tako, da ne bi prišlo do kakšnega incidenta, kot se je izrazila. Lepo sva zajtrkovala, nato pa sva še za par ur legla v posteljo. Tesno en ob drugem sva dremala in sem ter tja srknila muškat.

Zgodaj popoldan je odšla. Jaz pa sem se zarinil z obrazom v blazino, ki je še vedno lepo dišala po njej. In sem ležal.

  • Share/Bookmark


1 komentar

  1. luna55, dne 1.03.2011

    Dragi mister Rajc, kako zanimivo branje, za vsakega nekaj, mater, pa to ni res, pa sem mislila da so podgurci mrtev narod, očitno še nisem naletela na pravega, zato sem si našla Primorca, zdaj je kar je, če mi ne bo več pasal te garant poiščem, ha ha ha. Zanimiv pristop, neobremenjeno pišeš o svojih podvigih, a ti lahko dam nasvet glede parfuma, omisli si PI, tistega iz geometrije, v Millerju ga imajo, pa da vidiš reakcijo, frizerka ti bo jedla z roke, pa še Nino Simone si ubodi, nikoli več se je ne znebiš. Uspešne podvigs še naprej ti želi Luna

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !