NAHRANILA TE BOM S PIČKO

Telefon je zazvonil. Bil sem nekoliko presenečen. Ona je bila. Rdečelaska. Rekla je, da se lahko srečava pri njej za dve strastni uri. Ima v službi premor. Froci so v Ljubljani, mož dela, v Novem mestu je vroče, ona pa me hoče. Kot večino dni. Šala. Lepo. Prositi se nisem dal, čeprav sem jo malo že imel na sumu, da se mi morda hoče kako maščevati za tisti psevdosadomazo pred dnevi. Odvihral sem k njej, ne da bi sploh razmišljal o ostalih zadevah, ki sem jih opravljal ali bi jih moral opravljati. Njen klic mi je povsem zameglil um in oko. V vsakem oziru sem imel samo še njo pred sabo. Drugo me ni več zanimalo. Če si me ona zaželi, je to kot ukaz! Ni izbire, ni razmisleka. Cilj je le eden. Poti se pa najde na tisoče, samo da se dospe. Pozabil sem tudi na pravilo, ki ga imam sicer z njo, da fukava le v Podgorju. Jebeš norme, jebeš uzance, jebeš konvencije! Kdo kurca je pa lahko načelen v takih trenutkih? Z zanosom sem odpeketal k njej.

Ko sem prispel v njeno stanovanje, sem jo hotel direktno naskočiti. A je imela boljšo in povsem enostavno idejo. Seveda sem ubogal.

Slekla se je. Obdržala je le čudovit modrc, nogavice s podvezami in z debelejšim čipkastim robom ter zelo lepe rdeče čevlje z visoko peto. Vzburljivo. Detel je kar utripal. Na posteljo je v steklenih posodicah razporedila različno sadje. Priložila je tudi nož. Nisem točno vedel, kaj to bo. Ulegla se je na svojo veliko posteljo, svileno posteljnino srebrne barve je pripravila za to priložnost, in razkrečila noge. Njene noge ljubim na nek poseben način. Rad jih vidim v kakšnem frfotavem, lahkotnem, krajšem krilu, in čakam, da ji ga za kratek trenutek dvigne veter. Pa tega trenutka še nisem dočakal. Še čakam.
Meni je rekla, naj se slečem od pasu navzgor. Samo to.

Vprašala me je, če sem lačen. Sem, zelo sem, tebe sem lačen kot volk z Gorjancev, sem ji rekel kot kak poet. Kaj pa sadje, bi jedel tudi sadje, je vprašala. Bi, sem odvrnil. Bi oboje, je vprašala. Tebe z veseljem, sadje pa tudi, če pač pride zraven, sem povedal. Dragi moj mladi jebač, potem pa kar na delo, je ukazala, dovoli, da te osebno nahranim. Nahranila te bom s pičko, je zažgolela. Meni se je to slišalo kot pravljica. Mar sanjam? Kje sem? Še diham?

Čakale so me rdeče jagode, banane, zelen kivi, zelo zrele breskve, celo grozdje pa še marelice. Med razkrečenimi nogami na svileni posteljnini me je pričakovala tudi njena lepa pička. Vse je bilo na kupu. Kaj bi človek sploh hotel več?

Ampak človek lahko dobi več! Zahtevala je, da vzamem jagode in jih stlačim v njeno pičko. Uf, ljubim take zahteve! Jemal sem jagodo za jagodo in jih vtikal noter. Zraven sem ji z njimi še malo dražil ščegetavček in jo seveda za vsakim drobnim dejanjem lepo poljubil na mucko. Noter je šlo kar nekaj teh mehkih jagod in vse so se malo stisnile. Iz pizde moje rdečelaske je pritekel rdeč sokec. Izdatno je zadišalo. Kot kak sokovnik je bila, vam rečem. Bilo mi je blazno všeč. Njej pa itak. Potem je rekla, da naj ji grem zdaj pa v pičko, jemljem ven, kar bom dosegel, in vse to pojem. Bajno. Pa sem šel še v to smer. Sprva je nekaj te kaše kar sama nekako iztisnila ven, jaz pa sem samo nastavil usta. Kako čudovito. Potem sem ji šel s prsti noter in počasi praznil to lepo in toplo skledico ter jedel. Govorila nisva nič. Vse je bilo že jasno. Zadevo sva nato ponovila z drugim sadjem. Z bananami. Nisem smel vtakniti cele banane, kakor bi človek banalno pomislil in morda upal, ampak sem jo moral narezati na koščke. Zato je torej bil nož. Pizda, sem res užival. Rad imam njeno domišljijo. Banana prežeta s sokom njene pičke! Pa bi človek sploh lahko hotel kaj bolj užitnega?! Tako sva se zabavala in me je počasi hranila dobro uro. Ona je bila kot v transu, ko sem vtikal vanjo sadeže, jo poljubljal ter ji segal v pičko. Jaz pa sem itak doživel pravo razsvetljenje. Zares.

To je bila ena najbolj odštekanih, a obenem ena od najbolj prijetnih dogodivščin v mojem življenju. Na koncu me je še lepo pobožala po Detlu. Zadovoljen sem odšel.
Zaradi mene bi se po tem lahko ta dan še cel svet podrl, pa bi jaz na koncu tega dne vendarle rekel, da je za mano en fantastičen dan!

Rdečelaska moja, ti si zakon! Že samo gledam te rad. Kaj šele ostalo.

 • Share/Bookmark


3 komentarjev

 1. ameli, dne 14.07.2007
  ameli

  ooo :mrgreen:

 2. Ursula, dne 15.07.2007

  hops. idej pa res nikoli ne zmanjka!

 3. mičo, dne 14.10.2007

  ti stari če je tole res si pa najsrečnejši človek na svetu :D to pa mora bit izkušnja a? :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !