PREBIČAL SEM JO, MRHO RDEČKARSKO!

Sado-mazo mi ni blizu, ni mi povšeči. Da je temu tako, sem boleče spoznal v strogo, no, v pretežno seksualnih odnosih z mojo nekdanjo gimnazijsko sošolko. V študentskih letih. Ta seksualna zvrst ji je bila namreč precej blizu. V občasnih razmerjih z njo sem tudi okusil, da je to, ko gre zares, morda le malo preveč divje. Vsaj za moj okus in čeprav je ta pička ponavadi hotela biti celo v podrejenem položaju. Uživala je, če se je lahko počutila nemočno in če sem jo grobo obdeloval. To je ljubila. Ja, tudi take so! In v vsakdanjem svetu izgledajo tako prekleto normalno, da se človek mimogrede zmoti. In zaide v boleče težave.

Pa sva se igrala. Če je bila to sploh igra? In sem jo bičal, ji v pizdo in v rit porival vse mogoče, topil sveče na njej… Toda ko je bilo obratno, ko je torej hotela, kaj hotela, zahtevala je, da sem jaz v podrejeni poziciji, kar na srečo ni bilo zelo pogosto, je bilo pa zelo hudo. Meni. Ker ona je te stvari vzela zelo zelo zelo zares. Prekleto. Včasih sem se že prav bal priti k njej, ker nisem mogel biti prepričan ali bo tokrat vendarle na vrsti normalen, klasični fuk, recimo en misijonar, ali pa bo spet tisto sado-mazo sranje, ki bo mojega Detla spravilo ob pamet.
Imela je seveda zelo bizarne ideje. In vse svoje ideje je tudi zelo konsekventno izvrševala. Pizda, včasih sem jo res grdo klel in privezan in ves v bolečinah razmišljal, kako ji bom vrnil milo za drago, ko bova končno zamenjala položaj. A sem žal vedno znova ugotovil, da ne morem biti preveč grob. Največ, kar sem zmogel storiti v svojih povračilnih ukrepih, je, da sem jo, ko je naneslo, grobo fukal v danko. To jo je bolelo kot hudič, pa če sem si ga še tako obdal z vazelino. Saj mene je tudi bolelo, a njo bistveno bolj. In to mi je bilo dovolj, da sem našel v nabijanju njene riti velik sadistični užitek.

Seveda je imela pička vedno pri sebi vse možne klinčeve pripomočke za izvrševanje teh svojih sado-mazo bizarnosti. Včasih je z delom tega arzenala v torbici prišla tudi k meni. Ja, še pri sebi nisem bil varen. Le Bog ve, kolikšen del svojega študentskega denarja je zapravila za vse te sado-mazo pripomočke. Imela je sicer srečo, da je dobivala Zoisovo štipendijo. Komu ta država daje denar?! Človek ne more verjeti! Če slučajno kakšnega pripomočka ni bilo pri roki za udejanjenje njenih sado-mazo ambicij, je šla pa v kuhinjo iskat. V kuhinjo! Tam je bilo pa seveda spet boga in pol, ki se ga je dalo uporabiti v njene kreativne namene. Ne bi verjeli, kaj se lahko dela s kleščami za orehe in kako globoko lahko pride ročaj od kuhalnice! Slučajno kdo ve, za kaj je lahko uporabno ono stepalo za beljak? Ha. A treba ji je bilo ugoditi, saj je v normalnih razmerah prav dobro fukala. To izgubiti v tistih študentskih letih, pa bi bila prevelika škoda.

No, toliko v spominu. A tokrat sem bil po dolgem času vendarle odločen, da eno mrho divje prebičam. Po svoji volji. Da ji izbijem škodljive misli iz glave. To sem si želel storiti z mojo rdečelasko. Ona je ravno prav odštekana glede teh stvari in ima še nekaj igralskega talenta, ki v tej zadevi povsem prav pride. Svojevrsten bič sem že imel, šel sem pa tudi v nabavo, da bi dobil še lisice. Ostalega sado-mazo sranja tokrat nisem iskal. Morda kdaj drugič, čeprav dvomim.

Poklical sem mojo rdečelasko in ji rekel, da jo želim videti, pa ne le to, sem nadaljeval, tokrat te želim prebičati, mrhica moja lepa! Vprašala je, kaj je s tistim velikim fukom pod Gorjanci, ki naj bi se, kakor sem ji obljubljal, slišal po celi Dolenjski? Ooo, to še pride, mrha rdeča, počakajva midva še malce toplejše vreme Pravo vročino. Odgovor jo je zaenkrat zadovoljil.

Kmalu zatem se je s svojim majhnim avtom pripeljala k meni. Bil je že večer, kar je bilo ok. Pač ne maram, da mi te vaške priokničarke zijajo pred moja vrata, kdo pa da zdaj spet prihaja k meni. Veljam namreč za povsem spodobnega fanta, kar se mi zdi okej, in mi zato ni do tega, da bi se ta podgorjanski mit zrušil. V družbi je treba imeti eno podobo, v spalnici pa bolj prav pride povsem drugačna. In tokrat sem si nadel peklenski videz. Kajpada, bila je igra, kar je tudi moja rdečka vedela. Vsaj mislil sem. Prepričan pa sem, da ji ni bilo niti približno jasno, kakšen dolg in debel bič jo čaka.

Na vratih sem jo pričakal s kurcem v roki in s titovko na glavi. Tudi salutiral sem. Za hec. V bistvu je titovka pionirska čepica, jebi ga, shranjujem pač take socialistične artefakte, le da sem tisto pionirsko značko zamenjal z rdečo zvezdo. Naredil sem mrk obraz, no, resen obraz, in ji ukazal, da naj stopi naprej in se skipa v spalnico. Da je bila stvar bolj zanimiva, sem počakal, da je odložila plašč, slekla hlače in bluzo, potem pa sem jo zagrabil na grobo in kar strgal z nje ostale zadeve. Je kar šlo. Sem se namreč pri sebi malce bal, da bo težje in da bi bila to farsa. Ostalih oblačil nisem strgal z nje iz povsem praktičnih razlogov. Rdečelaska se mora pač nekako spodobno vrniti domov. Če bi ji uničil zgornja oblačila, bi doma najbrž morala kaj razlagati. Tako pa ne. Malo mi je bilo žal lepih, čipkastih, rožnatih zadevic. A kar se mora, se mora. Ji bom že kupil nove.

Vse je potekalo brez besed. In prav krhka je izgledala v tej igri. Zagrabil sem lisice in ji roke privezal na posteljo. Je dobro, da imam tako posteljo, ki ima prečke. Noge pa sem ji privezal kar z žametnim trakom ravno tako na posteljo. Seveda tako, da je bila dodobra razkrečena. Ob tem pa sem jo tudi izdatno podložil pod ritjo oziroma medenico, da ji je srednji del bil precej dvignjen. Tako sem jo rabil.

In nato sem izvlekel bič. To je bil šok zanjo. Se je kar malo nasmejala. Moj bič je bil namreč moj kurec. Ja, zaželel sem si jo prebičati s kurcem. Z mojim trdim kurcem. Sicer bi bilo bolje, če bi imel kot kak črnec kakšnih trideset centimetrov dolgega, a nekako sem se prepričal, da bo tudi mojih osemnajst centimetrov dovolj. V teh zadevah je dobro, da je kurec malce mlahav, ker potem, zdi se mi, bolj useka. Toda ob moji razgaljeni rdečelaski to ni šlo. Ob njenem telesu mi pač otrdi kot diamant. In tako sem jo začel s trdim kurcem klofati. Seveda ne bi imelo smisla, da jo klofam kjerkoli, ampak sem moral izbrati občutljivejše dele. Najprej sem jo s kurcem bičal po obrazu. Všeč mi je bilo, da je ob tem stokala, kot da jo res boli. Potem sem jo bičal po joških, nazadnje pa sem se preselil k njeni pizdi. Mislim, da je bil to zadetek v polno. Šel sem ji med noge, čisto zraven privzdignjene pičkice in jo začel s kurcem urno in dosti divje udrihati. To je bilo morda res malo bolj zanimivo tudi zanjo. In bičal sem jo kar nekaj časa. S kratkimi premori, da je prišla k sebi. Uživala je. Pri tem so se njeni igrani kriki bolečine zlivali s pristnimi kriki ugodja. Najbrž zato, ker je tudi ščegetavček dobil svoj del trpljenja. Prišlo ji je. Prihajalo ji je. In bil sem vesel. Kajpada. Od tega bičanja meni ni prišlo, pa tudi moj kurec je po svoje kar trpel. Nisem ga nič šparal. Sem bil kot kak mazohist, ne pa sadist. Ker sem se hotel pripeljati do orgazma, sem jo potem še zajahal čez trebuh in si ga nad njenimi joški divje drkal. Ko mi je prišlo sem špricnil po njej. In odšel stran.

Pustil sem jo privezano na postelji. Samo. Osamljeno. Ja, to se ji je pa moralo zdeti čudno. Jo je malo prestrašilo, da nisem slučajno postal čisto usekan. Zaloputnil sem vrata. In šel v kopalnico, da sem se uredil. Pa potem še malo v kuhinjo. Pa posedet v dnevno sobo. Sicer sem vseskozi mislil nanjo. A jebi ga, samo-mazo je sado-mazo. Je že kričala iz sobe. A je nisem registriral, mrhe rdečkarske. Tole z rdečkarji mi je všeč, ker v tem mojem kraju so v glavnem kar belogardisti in bi se jim najbrž lepo zdelo, če bi jim dal vedeti, da grdo obdelujem eno rdečo mrho. Bi mi še dodatno dvignilo ugled. Je bila res kar šokirana, moja lepa rdečka. In s tisto spermo po joških in obrazu, ki se ji je že sušila, ji je bilo najbrž posebej čudno, neprijetno, tesnobno. Ja, prav všeč mi je bilo tole, čeprav sem si v resnici vendarle bolj želel biti ob njej. Ampak potem to ne bi bilo pravo.

Ogledal sem si še eno oddajo na televiziji, vmes poslušal njeno občasno vpitje, ki je bilo že malce histerično, potem pa sem vendarle šel nazaj k njej. Z mrkim obrazom. Kva je prasica, sem ji rekel. Je že jokala. Revica. No, to je bilo pa že preveč zame, pa sem se ji nasmehnil in ji rekel, da se samo hecam, srček moj. Sem jo takoj odvezal. Pa me je začela tepsti kot vraga. Je tolkla kot nora.
Ampak na koncu sva se pa divje poljubljala. S tisto klinčevo spermo na njenem obrazu. Stuširal sem jo še in potem poslal domov.

Je rekla, da me ubije, če še kdaj kaj takega naredim. A ko je ob desetih zvečer odšla, se je lepo nasmehnila. Mater, ima dobro rit tale moja skodrana rdečka.

 • Share/Bookmark


6 komentarjev

 1. diego, dne 7.07.2007

  cool

 2. nina, dne 7.07.2007

  ufff!!

 3. Urša, dne 8.07.2007

  Bravo za to zgodbo!

 4. Anja, dne 29.11.2008

  mega

 5. Pati, dne 28.06.2009

  Oo.upam d jz nebom tk pristala..xD

 6. nina, dne 29.06.2009

  hmmm zanimivo..to bi blo se men usec..pa k mi sado-mazo ni usec, ampak to bi mi pa blo…supr zgodba.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !