V RDEČELASKINIH USTIH

Da, da, res je, na rdečelaske sem dandanašnji posebej usekan. Sploh ni nujno, da so ravno naravne, bistvena je zgolj barva. Je pa vendarle nekolikanj prednost, če so naravno rdeče. Prednost bi se seveda izkazala le, v kolikor bi imel možnost kakšne bogate izbire – ki je pa žal nimam. Že na pogled se mi zdijo tovrstne ženske malo odštekane, nevsakdanje, rariteta so ter zato še dodatno zaželene, in pa slava se jih drži, da so nadvse strastne. Ne bi mogel trditi, da je slednje res, ker nisem imel opravka ravno s kakšnim velikim številom rdečelask, da bi tako besedo lahko statistično podkrepljeno postavil, a za mojo najljubšo rdečelasko, in ta je naravno rdeča, lahko rečem, da dobro skrbi za slavo, ki gre o njenem rodu. Ona je strast.

Dama je že globoko v štiridesetih. Najprej sem jo srečeval vsako jutro na pohodu v službo, saj so se najine poti rado prekrižale. Zdaj se ne srečujeva več na ta način. Včasih sem jo povrhu videval še v ustanovi, kjer dela. Ko sem pač imel tam opravke. In včasih sem si kar umetno, prefrigano, kalkulantsko naredil opravke, da sem jo lahko srečal in gledal to njeno pojavo.

Lepa je. Pa ne le lepa za žensko, kot se korektno reče, v zrelih letih, pač pa je enostavno mačka. Taka z jamicami v ličkih, ko se nasmehne. Na njej me pritegne vse. Vsi pregovorno ključni atributi ženskosti so pri njej več kot spodobni. Joške ima sicer že malček povešene, le malček jedrosti so izgubili, a me to v bistvu ne moti. Važno je, da so dovolj veliki. Ima seveda lepe rdeče skodrane lase in pa rit, ki jo je bajen užitek prijeti. In tako ji paše, ko je moja dlan na njej! In kako lepo zna mešati z njo! Raje sploh ne mislim na to, ker me takoj preveč vzburi. In če je ni ravno v bližini, zna to biti problem. Z nogami zna dobro zagrabiti, ukleščiti, če se malo poheca oziroma ko sprosti svojo sadistično plat. Poročena je, otroci so odrasli, z možem se začuda še kar razumeta, a je vendarle nekako prišla v razpoloženje, najbrž je to del nekakšnega življenjskega ritma, meni še ni znan, ko si spet želi malo bolj nevsakdanje in prepovedane zabave. Divje zabave, če je treba. Imam občutek, da si posebej želi zabave s kakšnim mlajšim. Kakšnim tridesetletnikom. Z mano, recimo. In jaz ji to rade volje nudim. Vsaj zabavo v smislu seksa. Saj sem mlad, divji in precej rad njej na voljo. Pa saj zdaj enostavno ne gre drugače, kajti ko pomislim nanjo, me prime, in se hočeš-nočeš moram srečati z njo. Dasiravno zgolj za nekaj strastnih minut. Tudi tako kratka strast je lahko duha in telo pomirjujoča. Mucka je sicer Podgorka, ampak živi pa že dolgo v enem od novomeških blokovskih naselij. Jebi ga, ne moreš vedno dobiti totalne Podgorke, ki je tam rojena, vzgojena in rejena. Imam pa zato pravilo, da se dol dajeva izključno v podgorskih krajih. Najraje v naravi. Tudi v snegu sva že fukala. Ne morete verjeti!

Včeraj je bil še eden izmed dni, ko sem si jo zaželel. Poklical sem jo. Kličem jo, kajpada, na njen mobitel, da ne bi bilo kake velike nezgode s trpkim moralnim naukom na koncu. In sem ji šepnil, da mi kurec bajno neomajno stoji od misli nanjo. Postala je vznesena. Kaj bi drugega ob takih besedah, izrečenih z mojim žametnim glasom? Ni alternative. In sem šel po njo, da jo naložim in popeljem v podeželski svet na hrbtu Gorjancev. Kaj pove doma, ko odhaja, ne vem. Važno, da ji uspe priti. Ostalo me trenutno ne briga.

Odpeljala sva se do vasi Pristava pod Gorjanci. Tam je, kot mnogi tukajšnjiki dobro vedo, lep razgled na Novo mesto ter na bližnjo in celo daljno okolico. Do Alp se vidi, ko je jasen dan. Prav lepo se je peljati ob sončnem dnevu po kratkem vijugavem odseku ceste med Podgradom in Pristavo, pa tudi naprej do Mihovca je pravi joyride. Našla sva zelo lep kotiček, že od prej ga poznam, kjer tudi noben vaški firbec ne more po nepotrebnem stegovati oči. Ob nekem skednju na robu vasi.
Samo za kratek čas sva se dobila. In temu primerno je vse tudi potekalo. Hitro, strastno, divje, vročično. V avtu. Zunaj je bilo tokrat malček premrzlo in tudi tla niso ravno sila suha od vsega dežja minulih dni. Drugače bi se pa dala dol seveda na domači dolenjski grudi. Ni dvoma. Nedvoumno.
Hotela ga je fafati. In samo fafati. Je kar direktno rekla. In pustil sem ji, da ona določi formo tega srečanja. Seveda k taki izbiri pravzaprav nisem mogel najti prav nobenega pametnega protiargumenta. Le kaj je sploh lahko narobe s tem, da me zagrabijo njene polne ustnice, da me nežno pogrizlja z zobmi, lepo obliže z živahnim jezikom ter še malo zmasira s prsti? In le kaj bi moglo biti narobe, če moj Detel sega v globine grla? Čudovito je to počela. Ob tem pa sem jo lahko božal po njenih krasnih rdečih laseh. To bi mi bilo celo dovolj. A sem se ji tudi oddolžil za užitek, ki mi ga je nudila. Pa sem ji zato s prsti dražil njeno pičko, kar ji je zelo godilo. Ji je tako prihajalo, da je morala sem ter tja kar malce prekiniti prijeten ji posel. In vpila je, ko je dobivala orgazme. Vpila je huronsko. Nisem se ženiral, ker ni bilo blizu nobene druge človeške duše. Bajno vzdušje je bilo – lep razgled, seksualni ples, zvoki prvinske narave… V ponos sem si štel in v veselje mi je bilo. Tudi meni je prišlo prav veličastno in tega je bila zelo vesela. Kajti to je njen produkt. Če ga ne bi imel globoko v njenih ustih, bi najbrž pošprical strop avta. Najbrž. Si mislim. Upam, da bi to lahko storil. Še kar nekaj časa se je igrala z mojim kurcem, ga lizala, grickala in vse, česar ni že prej pogoltnila, je tudi polizala. Je počistila za mano in za sabo. Požrla je ves dokazni material. Ja, s tem ima kar poseben užitek. Pravi, da ji moja sperma tudi tekne. Kaj pa vem, pa naj. Če ne drugega je pa res vsaj kalorična. Tako da lahko zatem doma preskoči kak obilnejši obrok.

Odpeljal sem jo nazaj proti domu. Poljubil sem jo na ušesek in sva se razšla. Z njo je res čudovito. Oba uživava in oba imava rada to skrivnostnost.

Ampak naslednjič jo hočem nabiti v pičko. To sem ji jasno, glasno in dovolj nedvoumno povedal. Hočem, da ji bo tam na Gorjancih tako prihajalo, da bo njene orgazme slišala cela Dolenjska. In še tja do Karlovca na Balkanu naj prodre ta visoki glas o najinem podgorskem fuku. To bom storil tako, da bo bajeslovno uživala. In tudi jaz se bom odlično imel. Ja, res je, včasih fuk dobro splaniram.

 • Share/Bookmark


4 komentarjev

 1. serhio, dne 5.06.2007

  Rdečelaske so res zakon. Vseeno je, če so naravne ali umetne. Če so naravne so itak hot, če so umetne so pa hot po duši. Oboje je super.

 2. Gorjan, dne 5.06.2007

  Ja, ja, v cvičkovi deželi se imate lepo. Pridem pogledat. Čimprej. Rdečelaske tudi mene ganejo.

 3. kr nekdo, dne 5.06.2007

  Lepo in berljivo napisano, duhovito, kar tako naprej!
  d

 4. Stratosfera, dne 7.06.2007

  Rajc! Je pa vroče pri vas na Dolenjskem! Le piši naprej. Je zanimivo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !