JAZ IN MOJ RAJCAJOČI DETEL

Rajko sem. Rajc me kličejo tiste med puncami, zagotovo so preredke, ki me pač želijo pridobiti na katero od svojih lepših plati. Včasih mi v uho zažgolijo: Rajči, Rajčko. In to mi je všeč. Sem čistokrvni podgorski fant. Z novomeškega Podgorja, kajpada. Morda nimam najbolj podgorskega imena, je pa vsaj zelo seksi. Le kaj so Anton, Janez, Polde, Jože, Franci, Štefan, Lojze proti enemu Rajcu? Aaaaa? Nula so! Povrhu tega sem visok, močen, sredi tridesetih, zdrav kot dren, za to resda tudi vsak dan pridno tečem po okoliških gozdovih, imam izbran okus ter sem zgledno študiran fant. Ob delovnikih obiskujem mirno pisarniško službo v Novem mestu, ki je na srečo v pretežno ženskem kolektivu. In tudi kakšna Rajca prav rajcajoča frača se najde med mojimi sodelavkami. Kot vsak pravi Podgorec imam tudi jaz vinograd. Na Ljubnu pri Novem mestu je. Ni velik, je pa dovolj velik zame in za moje pivske prijatelje. Skupaj s klopotajočim klopotcem sem ga podedoval od fotra. In včasih se ga tam prav objestno napijemo s prijatelji in prijateljicami. Lepo je nam dolenjskim vinogradnikom. Včasih okopavamo, včasih režemo, včasih vežemo, včasih špricamo, včasih trgamo, vseskozi pa ga pijemo. Ni ga čez cviček, pravzaprav je Cviček. To mi Dolenjci itak vemo. Sem tudi član lovskega in še gasilskega društva, ker je to pač nekako treba biti v naših koncih, pa še sosede me zato lepše gledajo. Uniforma naredi svoje. Konec koncev pa zato vsaj vem, kaj storiti, ko je flinta polna in kje pošpricati, ko se vname. Tako znanje pa na našem koncu in v mojih letih res ni za odmet.

Najraje od vsega na tem svetu imam fuk, še posebej če je fuk dober. Fukam res rad. Res, to mi je pa res všeč. In rad bi čimveč. Če mene kdo vpraša, potem glasno in odločno rečem, da fukam premalo. Nisem med tistimi, ki se hvalijo, da fukajo vsak dan, da so pofukali že celo žensko Dolenjsko in da so jim celo še preko njenih meja mnoge dale noge narazen ali pa vsaj nastavile ritko. Tega jaz ne morem trditi. Pa to tudi ni moj cilj. Moj cilj je dober in pogost fuk. Rad sem pa tudi divje pofukan od kakšne fatalke. Da, lepo je biti pofukan od dobre babe. Starejše od mene me v tem obdobju, to traja pravzaprav že kar nekaj časa, posebej rajcajo. Ne vem, zakaj. Je pač tako. Ene so res odlične. Saj ne da jih je veliko, a v množini pa smem govoriti. Tam nekje do njihovega petdesetega leta grem v tem svojem delovanju. Ne fukam s takimi, ki bi lahko v normalnih okoliščinah bile moje mame. Ta misel mi ga ne dvigne. Je pa s temi starejšimi mačkami treba previdno, inkognito, drugače so lahko hudi problemi. Seveda se trudim, da bi čimveč fukal. A predvsem bi rad fukal kreativno. To je moj imperativ. Kreativnost v vsak vaški fuk, je moj rek v tej sferi življenja. In rad vidim, če tudi punce mene vzamejo kot izziv, kako pač vzajemno fukati kreativno in kako en drugega pripeljati do ekstrakozmičnega orgazma. Fuk je zame kot slikarstvo ali pa arhitektura za koga drugega, nekakšna umetniška disciplina. Fuk iščem tudi z lučjo sredi belega dneva, če je že potreba. Izbirčen resda sem, a v sili vrag še muhe žre. Tudi to že vem. Včasih je pač sila. Vseeno pa imam meje, ki jih pri tem ne prestopam. Sem moralen človek. Kajpada. Vsaj do neke razumne meje.

Morda se vam bo zdelo čudno, a v resnici imam le eno res sanjsko žensko. Ona je pa bajna. Edina, ki jo res želim. In to ji povem skoraj vsak dan. Ne seveda vedno na enak način. A zmeraj šteka. In imava se zelo rada. Z njo ne fukam. Čudno in žal. A kaj pa hočem, če pa ji ni jasno, kaj sploh hoče, pa še poročila se je kar z enim. Narobe svet, če mene kdo vpraša. Nanjo sem res mahnjen. Ostale so pa le zato, ker z njo pač ne morem biti, sem pa pač včasih še kakšni drugi malce všeč. Pa tudi moj Detel, že še povem, kdo to je, ima rad zabavo. Zakaj bi mu to odrekal? Kdo pa sem jaz, da bi mu smel reči ne? No, z njo, s to mojo muzo, pa bo že bolje. Enkrat prideva skupaj in takrat bo eksplozija. Menda. Si govorim. Ona pravi, da bo še vse ok, kar naju zadeva. Jaz pa verjamem. No, že zdaj je ok, le kakšno drugo formo naj zadeva dobi, če me že silite, da to povem. In tudi vem, da bo tako. Ker to človek enostavno ve. Sem pač senzibilen človek.

Naj vam povem, da tale blog pišem, ker me je povabil prijatelj, da bi semkaj lahko sebi po volji in javnosti na očeh pisal svoj ljubi mi dnevnik. Ker pač znam z besedami, pa še zanimivo življenje imam, je skoraj proseče prijatelj zažgolel ob tretjem pivu, ko sva se enkrat malo dlje zadržala pri Možetu na Dolžu. Ok, sem mu neodločno dahnil, ko sem uvidel, da bi to lahko bilo zanimivo. Časa imam dovolj tudi za tako zastonjkarsko pisanje. A pisal bom samo če lahko na tem mojem bodočem blogu predstavljam tudi meni moj najzanimivejši del življenja, namreč predano iskanje fuka in fukanje, sem mu rekel. Debelo je pogledal, kaj pa bi drugega, in se malo zamislil. Na koncu, najbrž po zelo tehtnem premisleku je pristal. No, kot da bi bilo sploh kaj odvisno od njega! Kakor koli že, pravzaprav je možakarček na zadevo pogledal poslovno. Ker rad raziskuje internet, ve tudi, da je seks eno najbolj iskanih gesel na njem, zato je pogruntal, da bi lahko taka tema kvečjemu koristila razvoju interneta. Seks za dvig dolenjskega interneta! Še posebej, če bo zadeva lokalno obarvana. In pri meni bo zgolj lokalno obarvana, ker imam že nekaj zadnjih let pravilo, da se dam pofukat le Podgorkam ali pa le v podgorskih krajih. Ja, si pa res en brihtnež, sem ga pomilujoče pogledal, ko je prišel do slavnega zaključka! Je pa moral pristaviti, najbrž zato, da bi izgledalo, kot da točno ve, kaj dela, in da bi mi ja bilo jasno, da ne želi vnašati nemorale v našo majhno lokalno skupnost, da mora biti moje pisanje na nivoju. Moj nivo je moj nivo, sem ostro branil svoje sposobnosti. Jebi ga, če bo pač treba malo se znižati, se boš pač moral malo znižati, sem mu rekel. Se boš pa malo priklonil, če bo to treba zato, da boš razumel, o čem jaz to pišem, sem mu zasekal skozi zobe. Zato ti ne bo krona z glave padla, je še dobil porcijo. Če boš ugotovil, da moj seks ni na nivoju, pač blog ne bo na nivoju, sem mu že malo užaljeno in tudi ogorčeno odbrusil ob njegovem pogojevanju, ki je skoraj mejilo na žalitev. Ampak jaz in moj Detel v seksu, kakršen koli že je, uživava. In pisal bom le o tem. Vzemi ali pusti, sem ga odločno pogledal. Vzel je! Sem mu pa še rekel, da naj najde še koga za tako temo, da ne bo stvar preveč slonela na meni. Nimam rad, če sem preveč na očeh in če imam preveč na lastnih ramenih, obenem pa je dobro kdaj pogledati preko plota, da vidiš kaj in kako se drugod dogaja. Kajneda? Človek se celo življenje uči.

Seveda, kdo je Detel, ste se vprašali, ko sem že prej izdal njegovo ime. Detel kličem mojega kurca. To je moj penis. Je to na nivoju povedano? Je to dovolj znanstveno povedano za to spletno stran? Detel je moja batina, kol, štil, moja lopata, kurčina, pimpek, lulek, bor mašina, strok, kumara, kembelj, ki hoče zadovoljiti vse pičke na tem svetu. Detel je res pravi altruist. Rad daje, a le malo jemlje. Ni majhen, ni pa niti monstruozen, tako da sem ponavadi v pivskih debatah o tem, ali je pač ta slavna velikost pomembna ali ni, nekako tiho, ker res ne vem, na čigavo stran naj se postavim. Nimam pač majhnega, da bi zato moral v ospredje postavljati svoje sicer tudi izostrene in dovršene seksualno-tehnične vrline, pa tudi res ogromnega nimam, žal se moj kurec stegne le do osemnajstih centimetrov in še malo več, če ga pač umetno nategnem, ko ga merim s preprostimi aparaturami, zatorej tudi ne morem res suvereno zagovarjati velikosti kot ključnega atributa spolne zadovoljitve žensk. Moj je nadpovprečen in tak mi je všeč. Zato mu dam sem ter tja kakšno masažo. Lastnoročno, če je že treba, seveda pa ima mnogo raje, če mu užitke povzroči par velikih joškov, joj, kako uživa, ko ga zakopljem med dve veliki ženski breskvici, ali pa vsaj dobri in poskočni ritnici.

To sva torej midva, Rajc in Detel. Za vsako zdravorazumsko žensko najbolj zaželen par! Si midva v svoji nekritičnosti misliva. Včasih pa se tako najino stališče in prepričanje izkaže celo kot povsem dovolj resnično.

 • Share/Bookmark


2 komentarjev

 1. sosed, dne 4.06.2007
  sosed

  hehehe, tole bo še zanimivo…
  dobrodošla oba! ;)

 2. Frenchy, dne 4.06.2007

  Way to go, slovenski Downunder!!
  Izgleda profi! Dober jezik. Upam, da bo sočno.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !